Favoritstation
Sätt favorit:
Uppsala

favoritstation
Senast visade
Hämta temperaturer och grafer via API
 

Temperatur.nu tillhandahåller ett API där du kan hämta information och grafer gällande samtliga mätpunkter på temperatur.nu. Så om du har idé till en supertuff, jättecool eller väldigt användbar applikation är det bara att sätta igång!

APIet finns beskrivet i wikin: http://wiki.temperatur.nu/index.php/API

Tillämpningarna nedan använder APIet.

Android
 

 
Hipster Temp En widgetapp med mängder med inställningsmöjligheter. Visar förinställd mätpunkts temperatur eller den temperatur som är närmast där du just nu befinner dig

 
Temperaturen 2 En app där temperaturerna presenteras på en karta eller i en lista. Kan även visa grafer. En förenklad version av temperatur.nu - i miniformat!
iOS
 

 
Chillometer En mycket enkel app som gör en enda sak - visar aktuell temperatur. Appen hämtar den närmaste temperaturen baserat på var du befinner dig.

 
Temperatur En mycket populär app där du kan se temperaturer på en karta, i en lista eller i form av grafer. Det finns även möjligtheter att sätta favoritstationer så du enkelt hittar tillbaka till dina favoriter.
Linux
 

OS X
 

MenyTermometer Menytemperatur är ett OS X-program som hämtar aktuell temperatur från Temperatur.nu och visar den i menyraden.

Windows
 

Temperaturkoll En mjukvara med stora inställningsmöjligheter som kan visa en eller flera temperaturer i traybaren vid klockan. Fungerar i Windows 98/XP/2000/Vista/7

Windows Phone 7
 

 
Temperatur En app till Windows Phone 7 där som kan visa temperaturer i din närhet, favoriter eller alla temperaturer i en lista. Appen har även stöd för att visa grafer.
Windows Sidebar (Windows 7/Windows Wista)
 

 
riroTemperatur En gadget till Windows 7/Vista där aktuell temperatur visas i Sidebaren. Kan även visa grafer.